Що важливо знати про наш курс зі Швидкочитання



Опис курсу:

Курс триватиме місяць і складатиметься з 15 занять. У тиждень заплановано 4 заняття, а також 3 дні на практику. У вас будуть покроково розписані навчальні матеріали. Щотижня вам потрібно буде здавати тести, результати яких будуть використані для внесення індивідуальних правок, якщо це буде необхідно для досягнення прогресу.
Також, я буду на зв'язку з вами протягом всього місяця.

Курс складається з 4-ох блоків, що охоплюють техніки швидкочитання, вправи для очей та техніки запам'ятовування матеріалу. 

* 1 тиждень: Працюємо над виправленням помилок, які заважають ефективному читанню, а також на вивченні перших технік швидкочитання, вправ для очей та відволікання від оточуючої атмосфери.
Очікується збільшення швидкості читання в 1,5-3 рази до кінця тижня.

** 2 тиждень: Присвячений вивченню технік швидкочитання, технік для кращого запам'ятовування матеріалу та вправи для очей. Орієнтовно, до кінця тижня ви зможете збільшити швидкість в 2,5-4 рази.

*** 3 тиждень: Охоплює закінчення вивчення технік швидкочитання, основи фоточитання та вправи на дихання.

*** 3-4 тиждень: Включає фоточитання, триватиме від 3-го до 4-го тижня. Якщо ви успішно засвоїте більшість технік, то ваша швидкість читання може сягнути 15000+ символів. Крім того, ви навчитеся правильно гортати книгу, що є важливим на такій швидкості.

**** 4 тиждень: Сновидіння. Вчимося занурюватися в атмосферу між сном та реальністю, почнуть зникати слова, з'являтимуться сновидіння того, про що написано в книзі.

Подробиці про курс та автора
Як проходять заняття та що важливо знати про курс
Контакти для запису на курс Швидкочитання
Зареєструватися на курс

Дописати коментар

0 Коментарі